Мештани задовољни уређењем улице
13. новембра 2017.
Откривено једанаест изгубљених градова
15. новембра 2017.
Прикажи све

Концерт светског виртоуза на хармоници у Прокупљу

dom%20kulture%2023

У прокупачком Дому културе „Радивој Увалић Бата“,29. новембра у 20 часова,биће одржан концерт европског првака у класичној хармоници Душана Секулића.

Ово ће бити посебна прилика и вече у коме ће посетиоци моћи да уживају у раскошним интерпретацијама ванвременских композиција Баха,Брамса,Моцарта,али и у иновативном и енергичном извођењу обрада светских музичких хитова,као и јединственим ауторским делима Секулића.

Ово је истовремено и  позив заинтересованој публици да дође и ужива у наступу  светски познатог уметника Душана Секулића,јер ће на тај начин  учествовати у великој и хуманитарној акцији Ротаракт клуба Прокупље. Сав приход од продатих улазница намењен је за комплетно опремање неопходним реквизитима прокупачког Дечијег хора „Сањалице“,као и пројекту Ротаракт клуба Бјељина,за опремање игралишта на отвореном за децу са посебним потребама.

Маестро хармонике Душан Секулић ће у Прокупљу наступити са још десет извођача,међу којима ће бити и Дечији хор „Сањалице“.

Концерт ће бити одржан у оквиру турнеје овог уметника под називом „Љубав није само ријеч“.

Уметник светсаког гласа Душан Секулић је магистрирао на Бечком конзерваторијуму „Франц Шуберт“. Поред врхунских уметничких домета у интерпретацији класичне музике,маестро Душан Секулић се у последње време представља музичкој јавности својим композицијама,које изводи са бендом,а у којима успешно повезује различите музичке стилове. Наступао је у многим земљама,међу којима су Босна и Херцеговина,Хрватска,Мађарска,Чешка,Аустрија,Србија,Италија,Шпанија,Аустралија,Тунис.  

Величина слова: