Рационализација мрежа железнице
23. јуна 2016.
Поделом диплома завршено дружење у част вишње
25. јуна 2016.
Прикажи све

Корак у боји са најмлађима


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Korak%20u%20boji%201 Korak%20u%20boji%202

Културно лето које организује прокупачки Дом културе,данас је настављено четвртим по реду „Кораком у боји“.

Реч је о осликавању платна дужине 20 метара у пешачкој зони града. Сликари Бата Стајковић,Милан Илић,Филип Костески и Јана Илић су са својим суграђанима осликавали платно,остављајући своје расположење,емоције и снове на њему.

Bоје на овом великом платну ће можда бар на тренутак донети свежину и побољшати расположење наших суграђана у овим врелим,летњим данима,рекли су сликари,који се већ четврти пут на овај начин друже са Прокупчанима.

Најмлађи сликари пролазници су и ове године били најбројнији,а њихова уметничка дела остаће на великом платну овогодишњег Културног лета и његовог „Корака у боји“.

Веома нам је лепо овде. Можемо да сликамо шта год пожелимо,није као на редовном часу у школи. Ово платно је велико,те и наши цртежи могу да буду неуобичајено велики,истакао је Петар,док нас је његов млађи брат Павле поздравио осмехом,рекавши нам да је заузет сликањем највећег мача. 

Korak%20u%20boji%203                Korak%20u%20boji%204

Величина слова: