Министар Александар Вулин посетио фабрику „Леони“
11. маја 2016.
Витезови Карађорђеве звезде у Музеју
13. маја 2016.
Прикажи све

Корисници Дневног боравка „Сунце“ прославили славу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

sunceeee1(1)

Удружење оболелих од мишићних и неуромишићних болести  за Топлички округ,  у оквиру којег ради Дневни боравак за децу са посебним потребама „Сунце“,прославило је своју крсну славу Свети Василије Острошки.

Сечењу славског колача и прослави славе присуствовали су представници општине Прокупље,чланови сродних удружења ,као и многобројни донатори из целе Србије.

Председник Удружења ,Миша Цветковић је рекао да  већ 12 година прослављају благдан,Светог Василија Чудотворца.

-Сваке године долазе нам гости из Пирота,Димитровграда,Лесковца,Врања,Лебана,Куршумлије,као и гости из наше локалне самоуправе. Удружење постоји већ 18 година,данас видимо колико смо пуно учинили да унапредимо његов рад. Захваљујући подршци општинског руководства,као и многим добрим људима,успели смо да осавременимо рад и створимо веома добре услове за боравак корисника. Од само једне канцеларије,када смо почињалчи пре 18 година,данас имамо овај велелепни објекат,са комплетним садржајем и савременим  апаратима,истакао је Цветковић.

        sunceeee2               sunceeee3

  
Величина слова: