Почело новогодишње украшавање града
14. децембра 2016.
Реализација пројекта“Спровођење стручне праксе“
16. децембра 2016.
Прикажи све

Креативне радионице за здраво одрастање


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

tako%20radionica%201

 У Основној школи „Никодије Стојановић Татко“,започела је реализација пројекта  „Здраво растимо“,у коме ће учествовати ученици седмог разреда.

-Деца ће кроз њега сазнати колико је важна здрава исхрана и бављење физичком активношћу. Пројекат је одобрен од Министарства просвете,науке и технолошког развоја,а организује се  у сарадњи са Саветом за школски спорт Србије,рекла је директорка ове школе Љиљана Суботић.

tako%20radionica%202

Она је додала да је први корак пројекта био спровођење анкете о правилној исхрани,а други едукација о њеном значају и важности бављења спортом. По завршетку пројекта „Здраво растимо“ ученици ће бити награђени књигом са истоименим називом и мајицом са истим логом.

-Петоро наших учитеља и наставника,награђено је на наградном конкурсу „Дигитални час 2016/2017. године“,а њихови угледни часови су објављени у Зборнику радова,чиме је још једном доказано колико се вредно и креативно ради у нашој,како матичној школи,тако и у њеним издвојеним одељењима,истакла је са великим задовољством директорка Суботић.

И Тим за заштиту деце од насиља у овој школи у оквиру својих превентивних активности предвиђених годишњим планом ради на сузбијању насиља кроз одржавање различитих радионица. Он ће и у наредном периоду организовати радионице које ће спроводити вршњачки едукатори у свим одељењима.

А да се новогодишњим и божићним празницима не радују само најмлађи,ових дана су потврдили и основци ове школе,који су у духу новогодишњих празника своју радост показали кроз креативност,стварајући маштовите честитке и украсе,којима су украсили школски простор.

  

Величина слова: