Usvojen rebalans budžeta
12. oktobra 2015.
Kukuruz još nije obran
14. oktobra 2015.
Prikaži sve

Kreću izborne aktivnosti


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

mile%20penzioner

Na Skupštini Udruženja penzionera Prokuplja razmatran je četvorogodišnji rad organizacije i donesena je Odluka o raspisivanju izbora. Razmatrajući četvorogodišnji rad,istaknuto je da je najveća pažnja bila usmerena ka očuvanju materijalno-socijalnog statusa penzionera sa najmanjim primanjima.

-U poslednje dve godine besplatno je podeljeno više od 2.500 paketa sa osnovnim životnim namirnicama i higijenskim sredstvima. Članovima Udruženja omogućili smo kupovinu namirnica i uglja po nižim cenama i sa odloženim rokom plaćanja,rekao je Milovan Vučićević i dodao da su organizovali mnoge izlete i druženja sa drugim udruženjima sa juga Srbije.

Predsednik prokupačkog udruženja naglasio je da su imali izuzetnu saradnju sa rukovodstvom lokalne samouprave,Patronažnom i Preventivnom službom Doma zdravlja,kao i mnogim udruženjima i organizacijama iz Prokuplja,Blaca,Žitorađe i Kuršumlije.

Na Skupštini je donesena i Odluka o raspisivanju izbora na svim nivoima. Izbori po mesnim odborima održaće se od 12. do 31. oktobra.

– Planirano je da se Skupština u novom sazivu održi sredinom narednog meseca. Na Skupštini bi trebalo da se izabere predsednik,kao i članovi pojedinih odbora Udruženja,izjavio je Vučićević.

Veličina slova: