Хистрион отвара „Бескрај 10 квадрата“
25. јула 2016.
Обука у фабрици Леони за још 250 радника
27. јула 2016.
Прикажи све

Култура чува духовност народа


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

custic%201

Драмски уметник и директор Београдског драмског позоришта Слободан Ћустић,поводом отварања позоришног фестивала „Бескрај 10 квадрата“ посетио је општину Прокупље која је финансијски подржала овај пројекат.

Са стањем у прокупачкој култури на плану реализације бројних манифестација и дугоочекиваног отварања адаптиране зграде Дома културе,госта је упознао председник општине Прокупље Александар Симоновић.

Он је истакао да ће са регулисаним свим детаљима и употребном дозволом зграда Дома културе за пар месеци бити коначно отворена и да би то била права прилика за наступ Београдског драмског позоришта. Уз констатацију да воли све у култури што се дешава ван Београда,господин Ћустић је изразио жељу да види простор новог Дома културе како би испланирао најбољу могућу представу за ту прилику. Он је истакао да је увек најбитнија иницијатива а да је задатак свих нас да сачувамо духовност народа.

Величина слова: