Поделом диплома завршено дружење у част вишње
25. јуна 2016.
Одржан 14. Светоплички сабор у Конџељу
28. јуна 2016.
Прикажи све

Културно лето се захуктава


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Kul%20leto%201

Прокупачки Дом културе у оквиру манифестације Културно лето вечерас ће угостити глумце представе „Др Фелер“ у 20 часова у сали биоскопа „Топлица“.

Видовдански светоплички сабор је манифестација која се традиционално дуги низ година одржава у Конџељу 28. јуна,те ће тако и ове године угостити велики број гостију из наше земље. На самој манифестацији биће приказан веома богат и садржајан програм.

Позоришну представу Аматерског позоришта „Хранислав Драгутиновић“ „Мајстор и Маргарита“,која је већ побрала симпатије публике,наши глумци играће 29. јуна у 20 сати,такође у биоскопу „Топлица“.

Чланови Књижевног друштва „Раде Драинац“ у оквиру манифестације Културно лето,коју организује Дом културе,планирали су да у Товрљану обиђу гроб прокупачког песника Воје Красића 30. јуна у 10 сати.

Истог дана,само у 20 часова подмладак овог друштва КОП обрадоваће љубитеље поезије књижевном вечери,која ће се догодити у дворишту Културно образовног центра.

 

Наредне недеље,тачније од 2. до 7. јула,прокупачки сликари биће домаћини својим колегама сликарима на Ивањданској ликовној колонији у манастиру Свети Ђорђе у Ајдановцу.

Kul%20leto%202

Величина слова: