Обука незапослених – шанса за посао
6. јула 2016.
Нови рачунари и књиге у Библиотеци
8. јула 2016.
Прикажи све

Лето богато музиком

Leto%201 Leto%202

Културно лето прокупачког Дома културе и ове године је имало музички програм,који је најпре обрадовао љубитеље песама народног певача Томе Здравковића,а потом и оне који воле староградске песме и романсе,али и француске шансоне.

У несвакидашњем догађају,извођењу староградских песама прокупачких солиста,  љубитељи ове врсте музике су уживали и организатору поручили да са великим задовољством чекају следећу годину.

Исто расположење и прелепе утиске са вечери француских шансона,које је извео Марко Јорданов Тодоровић из Лебана,публика је понела у срцу да их сачува до неке нове прилике.

– Право је задовољство чути у нашем граду шансоне најпопуларнијих француских извођача,међу којима су и Шарл Азнавур,Едит Пјаф,Жо Дасен и Жак Брел,рекла је једна од посетилаца ове вечери.

Културно лето биће настављено вечерас и сутра на шеталишту у центру града изложбом дечијих ликовних радова у 19 часова. Учествује тридесетак деце,која ће овом приликом добити и похвалнице од организатора за сарадњу и учествовање у овој манифестацији. 

Leto%203

Величина слова: