Каратисти освојили 17 медаља
25. септембра 2017.
Директори посетили Дом ученика
27. септембра 2017.
Прикажи све

Ликовне радионице КОЦ „Топлица“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

koc%20likovno

Културно образовни центар „Топлица“  учествовао је у обележавању овогодишње манифестације „Дани европске баштине“,коју организује Народни музеј Топлице.

-Установе културе у Прокупљу остварују одличну међусобну сарадњу,тако да су овакве манифестације прилика да својим активностима  дамо допринос њиховом обележавању,казала је директорка КОЦ „Топлица“,Љиљана Красић.

У периоду од 20. до 22. септембра реализована је ликовна радионица „Културно наслеђе и природа“,где су ученици ОШ „9. октобар“ са својим професором уметности Бранком Вукајловићем осликавали Латинску цркву у Прокупљу.

koc%20likovno%202

 Поред ликовне радионице,у организацији КОЦ Топлица  ученици ОШ „Никодије Стојановић Татко“,чланови литерарне секције коју предводи професор српског језика и књижевности Мома Голубовић,наступили су у Народном музеју Топлице. Уз песму и рецитацију они су публици представили своје радове на тему „Како природа инспирише писце и песнике за писање поезије и прозе.“

koc%20likovno%201  

Величина слова: