Дуг бивше власти угрозио функционисање Општине
4. децембра 2017.
Уређује се простор око Дома културе
6. децембра 2017.
Прикажи све

Литерарни конкурс за основце

 koc

„И сумња и радост једнаком снагом трају у мени“, тема је овогодишњег Литерарног конкурса који је Културно-образовни центар“ Топлица“ расписао за ученике основних школа у Прокупљу.

-У сусрет новогодишњим празницима, већ трећу годину за редом расписујемо литерарни конкурс како би нашим најмлађим књижевним ствараоцима дали прилику да покажу креативност, знање, машту и таленат, рекла је директорка КОЦ-а Љиљана Крсић и истакла да ова установа  током целе године настоји да у својим активностима укључи што већи броj деце и омладине.

Конкурс траје од 5. до 20. децембра, а резултати конкурса биће објављени 25. децембра. Додела награда за ауторе три најбоља рада биће организована 27. децембра у просторијама КОЦ-а.

Један од услова конкурса је да радови буду потписани пуним именом и презименом ученика, испод уписати назив школе, разред, ментора и број телефона детета и родитеља.

Радови се могу послати поштом на адресу-Културно-образовни центар Топлица, Кнез Михајлова 55, или лично предати у просторијама КОЦ „Топлица“.

За додатне информације  позвати број 027/312-113 

 

Величина слова: