ФЕДЕС увесељава најмлађе
29. марта 2017.
Концерт „Тропико бенда“ за Ускрс
31. марта 2017.
Прикажи све

Лопте за школе и клубове


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

loopte%201

Председник Општине Прокупље Александар Симоновић и већница за образовање,омладину и спорт Маја Ранђеловић поделили су 100 фудбалских лопти Основним и средњим школама,фудбалским клубовима са територије Општине Прокупље,ПУ,,Невен,,као и Дому ученика средњих школа.

loopte%202

– Ових 100 лопти је донација фирме "Планете спорт" која је отворила продавницу у Прокупљу. Све лопте смо поделили школама са територије наше општине,како у граду тако и на селу и фудбалским клубовима са територије наше општине. Циљ нам је да подстакнемо младе да се што више баве спортом и да их охрабримо у томе. Трудићемо се да и у наредном периоду буде оваквих и сличних акција а све у циљу пополаразације дечијег спорта,омасовљења спорта,како на редовним часовима физичког васпитање,тако и рекреативно,што ће утицати на  правилан физички развој и отклањање раних деформитета у развоју код деце. Задовољство ми је што ова донација усмерена најмлађој популацији,а надам се да ћемо у наредном периоду обезбедити и лопте за  рукомет,кошарку,одбојку и остале спортове,рекао је Александар Симоновић председник Општине Прокупље.

loopte%203

Представници школа и клубова захвалили су се на овој донацији рекавши да је сваки  поклон школама и спортским организацијама  добродошао и од изузетног значаја за развој спорта у нашој општини.

loopte%205

Величина слова: