Održan humanitarni koncert
3. novembra 2015.
Praksom stiču novo znanje
5. novembra 2015.
Prikaži sve

Maksuti odbranio zlato


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

maksuti%20prvi

Na državnom prvenstvu za omladince u sportskoj gimnastici koje je održano u Pirotu Džezair Maksuti član GK “Topličanin” osvojio je zlatnu medalju u višeboju odbranivši tako zlato osvojeno prošle godine.Ekipno gimnastičari iz Prokuplja učestvovali su u četvrtoj najtežoj kategoriji i u njoj zauzeli prvo mesto. GK “Topličanin” je ekipno nastupao u sastavu Marko Čomic,Milovan Čomic i Džezair Maksuti.

toplicanin%20ekipno

-Ove godine je bila najjaca konkurencija do sada ali sam ipak uspeo da se domognem zlata jer sam maksimalno bio motivisan za takmičenje i nisam zeleo da tako lako dozvolim da mi zlato koje sam prošle godine osvojio sklizne iz ruku. Posebno mi je zadovoljstvo što smo i u ekipnom plasmanu bili prvi jer smo prošle godine bili drugi na državnom prvenstvu u Novom Sadu.U predstojećem periodu očekuje nas dosta napornih i teških treninga jer smo na našu inicijativu ubedili trenera da nas ubaci u kategoriju seniora mada imamo pravo još 2 godine da nastupamo u kategoriji omladinaca,rekao je Džezair Maksuti.

Minulog vikenda tačnije u subotu održano je 2. kolo B programa Srbije za devojčice u Beogradu.U veoma jakoj konkurenciji Kristina Dobrosavljević zauzela je 6. mesto a Todora Dramićanin bila je osma. Finale B programa po spravama održaće se 15. novembra u Novom Sadu.
-U prvom kolu nam je bilo dosta lakše jer smo se takmičili ekipno i zauzeli treće mesto a ovoga puta zbog povrede Danice Jevtović kao i zbog toga što četvrtoj iz ekipe nisu dozvolili da se takmiči jer je mlađa morale smo da se takmičimo samo pojedinačno. Šanse da se plasiramo za finale su male ali se nadam da ce se ipak jedna od nas dve plasirati,rekla je Kristina Dobrosavljević.
devojke%20gimnastika
Veličina slova: