Gledaoci oduševljeni predstavom
29. septembra 2017.
Talentovani pesnici Književne omladine Prokuplje
3. oktobra 2017.
Prikaži sve

Mališani u gostima kod predsednika


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dn%202017_

Povodom obeležavanja manifestacije Dečija nedelja,koja se ove godine održava od 2. do 6. oktobra,mališani Predškolske ustanove „Neven“ posetili su predsednika Opštine Prokuplje Aleksandra Simonovića.

dn%2011%202017 dn111%202017

Mnoga deca su imala priliku da opštinsku zgradu posete po prvi put i upoznaju se sa poslovima koje obavljaju ljudi odgovorni za njihovo odrastanje i školovanje.

Predsednik Simonović je pozdravio polaznike ove predškolske ustanove i rekao da odavno nije imao draže goste od njih.

dn33 dn2%202017

-Radeći na mestu predsednika opštine,ja se brinem za sve građane,a posebno za vas najmlađe. Najbitnije je da vi zdravo rastete i odrastete,kako biste nekad možda baš iz ove zgrade brinuli o nekim novim generacijama. Ja se trudim da vam obezbedim bolje uslove u vrtićima,ali i školama,kako odlično učili,postižući samo dobre rezultate,istakao je predsednik Simonović i poručio da je svaka nedelja u godini upravo njihova.

dn3%202017 dn4%202017

Pored stihova,koje su recitovali,mališani  su predsedniku poklonili slike koje su  slikali zajedno sa svojim vaspitačima,a potom su obišli zgradu Opštine gde su se upoznali sa radom pojedinih službi.

Polaznici Predškolske ustanove „Neven“ će u okviru aktivnosti povodom Dečije nedelje sakupljati garderobu za decu iz socijalno ugroženih porodica. Tradicionalno će i ove godine oslikati plato na Trgu topličkih junaka. U bioskopu „Toplica“ gledaće predstavu „Obrni,okreni“prokupačkog Doma kulture.

Šareni kros,kome se svi podjednako raduju i ove godine biće odžan na stadionu fudbalskog kluba „Topličan“,gde će se takmičiti sve starije grupe poludnevnog i celodnevnog boravka.   

 

Veličina slova: