Обележен Светски дан без дуванског дима
31. маја 2016.
Нови председник Општине Прокупље
2. јуна 2016.
Прикажи све

Матурантски плес основаца


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Maturanti%201 Maturanti%202

Традиционалним матурантским плесом данас су на Тргу топличких јунака,тачно у подне,прокупачки мали матуранти обележили завршетак основног образовања. Ова манифестација одржана је под покровитељством и Канцеларије за децу и младе Општине Прокупље,а све активности организовале су прокупачке основне школе,на челу са овогодишњим домаћином ОШ „Ратко Павловић Ћићко“.

Матуранте је овом приликом поздравила и пожелела успех у даљем школовању и интелектуалном развоју директорка ОШ „Ратко Павловић Ћићко“ Весна Тодоровић.

– Имали сте многе успоне и падове,радили напорно и развијали интелектуалне способности. Оно што неминовно следи,а у шта сви верујемо је да ћете тежити вишем и бољем и да ћете оправдати наше поверење. Човек не може да бира време у којем ће се родити,ни где ће се родити,али оно што зависи од нас самих јесте да будемо људи увек и свуда. Усмерите се на резултате,постаните мера квалитета,поручила је директорка Тодоровић матурантима. 

Maturanti%203 Maturanti%204

Испред Општине Прокупље матурантима се обратио шеф Канцеларије за децу и младе Дејан Костадиновић,који је рекао да се ова манифестација по пети пут заредом одржава у Прокупљу,испред Споменика топличким јунацима.

– Све што сте до данас постигли,постигли сте својим трудом и залагањем,али захвалност дугујете и вашим родитељима и наставницима,који су вас у томе подржавали. Донећете веома важне одлуке,као што је избор будућих школа,али је важно да на путу који је пред вама негујете другарство и чувате једни друге,рекао је Костадиновић.

Уз традиционалне звуке валцера,мали матуранти заплесали су свој први плес.

Maturanti%205

Величина слова: