Најава прославе православне Нове године
12. јануара 2016.
Прокупље и Топлица привредно се уздижу
14. јануара 2016.
Прикажи све

Мед за кориснике “Сунца”


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Sunce%20i%20med%201 Sunce%20i%20med%202

Дневни боравак “Сунце” у селу Водице посетили су представници Удружења пчелара “Пчелица” из Прокупља и том приликом, за потребе ове установе чији су корисници деца са посебним потребама,поклонили 40 килограма меда.

– Сваке године наше удружење поклања мед установама и организацијама,првенствено оним у којима бораве деца. У могућности смо да одређену количину,у зависности од производње,увек издвојимо за најмлађе суграђане,казао је председник Удружења пчелара “Пчелица” Вукић Јоксимовић.

Ово удружење донирало је мед Дечјем одељењу прокупачке болнице,Предшколској установи “Невен”,као и Дневном боравку “Сунце”,јер како кажу,мед је деци најпотребнији за развој и јачање имунитета.

Ова донација је за нас од великог значаја,јер се трудимо да нашим корисницима,који иначе имају слаб имунитет,обезбедимо што здравију исхрану,рекао је секретар Удружења оболелих од мишићних и неуромишићних болести Драгослав Петровић и овом приликом се захвалио свим донаторима који помажу ову установу.

Недавно су нас посетили представници РТС-а из Београда и нашој установи поклонили два  телевизора и машину за прање судова,тако да смо комплетирали кухињу и дневни боравак. Захвални смо свима који мисле на нас и помажу нам да боравак и рад у овој установи буде лакши и пријатнији,казао је Петровић. 

Величина слова: