Ученици посетили Дневни боравак „Сунце“
6. априла 2016.
ФЕДЕС почиње у среду
11. априла 2016.
Прикажи све

Министарка Зорана Михајловић у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214
Zorana%20Mihajlovic%202
Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства,саобраћаја и инфраструктуре,Зорана Михајловић,са сарадницима,данас је посетила Прокупље.
Делегацију Владе Србије дочекао је председник Општине Прокупље Мирољуб Пауновић,чланови Општинског већа,директори јавних предузећа и установа,као и многобројни грађани. 
– У претходне три године сви смо много радили,што показују и постигнути резултати.Људи који данас воде Прокупље,домаћински,поштено и на прави начин се односе према буџету. Наравно да је било тешко,али много добрих ствари је у протекле две године урађено овде у Прокупљу .
 
Zorana%20Mihajlovic%201 Zorana%20Mihajlovic%203
Влада Србије има буџет који је финансијски стабилан и може да плати све своје обавезе. Изграђено је 100 километара ауто пута прошле године,градиће се и ове године. Оно што грађани Прокупља треба да знају је да ће 2017. године овде почети да се гради ауто-пут Ниш – Мердаре-Приштина. Многи политичари су причали о његовој изградњи,али до сада није постојао ни један плански документ о овом ауто-путу. Ми  већ радимо на идејном пројекту и на главном пројекту,што значи да ћемо са изградњом почети  у  2017. години,истакла је министарка Михајловић и додала да ће то омогућити отварање нових радних места у Прокупљу и Топличком крају,како би млади људи остајали овде да живе и раде. 
 
Zorana%20Mihajlovic%204

 

Величина слова: