Задовољни житељи улице Бранка Ћопића
16. новембра 2017.
Спортски викенд
20. новембра 2017.
Прикажи све

Мраморска улица добила нови изглед


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

mramorska11

 И мештани Мраморске улице могу да се похвале да је у великој акцији сређивања улица у граду које спроводи Општина Прокупље, нови изглед  добила и њихова улица наЦарини“.

mramorska1 mramorska2

Мраморска улица  је прво због свог положаја веома проблематична. Стрма је и највише проблема имамо када падне киша јер се вода слива низ улицу. Били смо принуђени да за уређење улице сакупљамо новац, обезбедимо материјал и сами обавимо радове. Понекад смо такав материјал добијали и од људи којима он преостане од неке изградње, па нама добро дође за насипање. Сналазили смо се на све могуће начине да обезбедимо нормалан пролаз улицом и за пешаке и за возила, каже  Нада Стаменковић која овде живи преко 50 година и истиче да је добро да локална самоуправа мисли и на овако удаљена насеља и мале улице, јер сви грађани треба да имају подједнаке животне услове.

Величина слова: