КК „Пробаскет“ успешан у Лесковцу
3. септембра 2015.
Рукометаши трећи у Блацу
7. септембра 2015.
Прикажи све

Музеј оформио Клуб пријатеља


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Muzej%201

Са циљем да културно наслеђе које се чува учини живим и приступачнијим јавности,Народни музеј Топлице је формирао Клуб пријатеља.

– Овим путем позивамо све партнере и поштоваоце Музеја да се учлане у Клуб,како бисмо заједно промовисали културно и историјско благо нашег музеја,који морам да нагласим има статус установе од националног значаја,рекао је директор Народног музеја Топлице Дарко Жарић.

У овај Клуб могу да се учлане сви из Србије,али и они људи који живе ван граница наше земље,уколико то желе. Према речима директора Жарића,чланови Клуба ће радити на побољшању услова за чување музејских предмета и изради пројеката и програма који ће побољшати услове рада у Музеју.

– Моћи ће да користе музејску библиотеку,да учествују на важним стручним предавањима и музејским радионицама,истиче Жарић и додаје да ће члановима Клуба бити омогућено и да се консултују са кустосима Музеја,али и истражују музејску грађу.

Величина слова: