Krenula izgradnja uzgajališta za divlje svinje
11. avgusta 2015.
Raspisani oglasi za dodelu pomoći
13. avgusta 2015.
Prikaži sve

Nagrađen dvadesethiljaditi posetilac bazena


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

filip(2) 

Uprava prokupačkog gradskog bazena nagradila je dvanestogodišnjeg  Filipa Krasića,koji je prema zvaničnoj evidenciji ovogodišnji dvadesethiljaditi posetilac bazena. Nagrada je vaučer za besplatan ulazak na bazen za čitavu porodicu u sezoni 2016. godine.

– Došao sam na bazen sa drugarima. Oni su bili ispred i kupili prvi karte. Ja sam na kraju došao do šaltera,niko mi ništa nije rekao a kada mi je data ulaznica prodavac mi je čestitao i rekao da sam dobio nagradu. U prvom trenutku nisam verovao,ali su mi posle objasnili o čemu se radi – rekao je mali Filip koji je sa majkom Draganom preuzeo nagradi.

– Deca su često dolazila na bazen ,kad god mogu. Niko se ovome nije nadao. I pored činjenice da je cena karte relativno mala,ipak svakodnavni dolazak dva deteta je priličan izdatak za kućni budžet na kraju meseca. Nsimo išli na more,a dolazak na bazen je bio jedino mesto gde su deca dolazila da se kupaju ove godine – kaže majka Dragana i obećava da će i ona sledeće sezone posećivati jedino uređeno kupalište u Prokuplju.

Upravnik gradskog bazena Miloš Dinić tvrdi da i pored činjenice da bazen ove sezone beleži rekordan broj poseta,kaže da je kao i prvog dana voda potpuno čista što potvrđuju redovne kontrole Instituta za javno zdravlje u Nišu. Najavljuje da s obzirom da još uvek nije završena sezona kupanja na bazenu,postoji šansa da ova ustanova primi i 30. 000 posetioca i da se već sad razmišlja o nagradi koju će dobiti srećni kupač.

 Gradski bazen u Prokuplju je jedino uređeno kupalište u ovoj opštini,a ove godine je zbog velike vrućine ali i finansijske krize zbog koje su mnogi sugrađani odmor provodili kod svojih kuća,bio je gotovo svakog dana pun. Tome je doprinela i simbolična cena karte koja se nije menjala zadnjih nekoliko godina,100 dinara za odrasle i 50 za decu.                                                                                          

 

 

Veličina slova: