Борба против трговине људима
21. априла 2015.
МОК
23. априла 2015.
Прикажи све

Награђени најбољи учесници ФЕДЕС-а


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

raddovi%20fedes       likovni%20radovi

По завршетку првог дела програма овогодишњег ФЕДЕС-а,такмичења инструменталиста,у Народном музеју Топлице најуспешнијим музичарима,ученицима Музичке школе „Корнелије Станковић“,додељене су награде.

Најбољи такмичар у свирању на гитари био је Филип Станковић,а најлепше ноте са инструмента виолине долазиле су са виолине Анђеле Бактијаревић. У категорији хармонике најбољи је био Алекса Тричковић,а победник у свирању на клавиру био је Михајло Марјановић.

И ове године су се,према мишљењу директора Музичке школе „Корнелије Станковић“ Владе Дробњака,деца одлично показала у свим категоријама такмичења.

– Велико нам је задовољство што смо део једне овако велике манифестације,на којој деца могу да покажу свој таленат и рад,али и такмичарски дух,истакао је Дробњак

Ове године,како је нагласила директорка Дома културе Тијана Петровић,на конкурс за најбољи литерарни и ликовни рад у коме је требало приказати и показати љубав према родном крају,стигао је велики број радова ученика из целе Топлице.

Прва награда која је ове године припала најбољима је боравак у Аква парку у Јагодини,другонаграђени ће посетити Ђавољу варош и Пролом Бању,док ће трећенаграђени захваљујући ваучерима уживати у бесплатном купању на базену у  Прокупљу.

    radovi

Најбољи литерарни рад са овогодишњег конкурса био је рад Саше Радосављевића из Основне школе „Светислав Мирковић Ненад“ из Мале Плане,друго место освојила је Ива Милић из Основне школе „Дринка Павловић“ из Куршумлије,а трећенаграђена је Јована Милосављевић из Основне школе „Милић Ракић Мирко“.

radovi%20111%20fedes

Најбољи ликовни рад са овог конкурса је рад Саре Јовановић из Основне школе „9. октобар“,друго место припало је Петру Копривици из Основне школе „Ратко Павловић Ћићко“,а треће Сандри Марковић из Основне школе „Стојан Новаковић“ из Блаца.

 

У категорији млађег узраста прву награду је освојила Наталија Здравковић из Основне школе „Вук Караџић“ из Житног Потока,другу Сара Милованчевић из Основне школе „Стојан Новаковић“ из Блаца,а трећу Леонора Бошњак,такође из Основне школе „Вук Караџић“ из Житног Потока.   

Величина слова: