Potrebna veća zaštita potrošača
11. aprila 2017.
Knjiga o zaboravljenom delu Danice Marković
13. aprila 2017.
Prikaži sve

Najlepše kreacije na uskršnjem vašaru


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 vrtic11

U Predškolskoj ustanovi „Neven“ tradicionalni uskršnji vašar organizuje se već godinama unazad. U objektu „Bajka“,ove predškolske  ustanove,vašar se organizuje od pre dve godine,otkad on i postoji.

vrtic12 vrtic13 

-Svi se veoma radujemo onome što deca zajedno sa vaspitačima i roditeljima naprave. Oni ovde pokažu,svoju kreativnost i maštovitost,a onda i po simboličnim cenama svojim najbližima prodaju ukrašena jaja i uskršnje korpe. Od tog novca,opet za sebe i svoje drugare u vrtiću,kupe neke igračke  da se zajedno igraju,a slatkiše  podele i u slast pojedu,rekla je direktorka Predškolske ustanove „Neven“ Gordana Cvetković.
vrtic14 vrtic15
 
U zajedničkim radionicama,koje su kako kažu roditelji i vaspitači,organizovane u prijatnoj atmosferi,ponekad i uz pesmu,nastao je veliki broj uskršnjih ukrasa. Na vašaru su mogle da se vide veoma lepe kreacije,koje su napravili mališani svih sedam grupa ove ustanove.
 
-Ovo je bio jedan od načina da naša deca steknu radnu naviku,ali i nauče da je Uskrs jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika,kao i to šta  se sve  priprema u našim domovima,kako bi svi zajedno dočekali  praznik,istakla je Cvetković.
Polaznici Predškolske ustanove „Neven“ sutra će u objektu „Sunce“ u selu Vodice,sa korisnicima ove ustanove,oslikavajući uskršnja jaja,podeliti radost ovog praznika.  
Veličina slova: