Obeležen Svetski dan zdravlja
7. aprila 2015.
Da razlike ne postoje
9. aprila 2015.
Prikaži sve

Najmlađi za svoje najstarije sugrađane


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Povodom predstojećih  Uskršnjih praznika,mališani iz Predškolske ustanove „Neven“,za svoje prijatelje i saradnike,pripremili su niz manifestacija,kojima su  poželeli da im svaki sledeći dan bude poput onih koji slede,svečan i poseban.

Deca koja pohađaju pripremni program u Osnovnoj školi „9. oktobar“ su našim najstarijim sugrađanima u Domu za smeštaj i negu starih lica u Prokuplju,kako to običaj nalaže,poklonili obojeno jaje,a onda i igrom,pesmom,razgovorom i osmehom ugrejali njihova srca.

Ova poseta je kako kažu stanari Doma nešto najlepše što im se dogodilo pred Uskrs,jer deca su radost,a šarenilo koje su sa sobom donela je kao najlepše cveće u proleće.

 -Sa njima je ušla toplina kroz vrata ove naše kuće gde provodimo staračke dane,ali oni su otvorili i vrata naše duše,unevši u nju toplinu,koja će trajati do sledećeg susreta,složili su stanari Doma za smeštaj i negu starih lica  u Prokuplju.

Vaspitačice koje su odgovorne za ovaj lep događaj i poklon bakama i dekama u Domu,Nataša Ilić i Dragica Ranđelović  kažu da su i one srećne,jer su ovom priredbom  deca uveselila dušu naših najstarijih sugrađana.

 -Deca sve daju od srca. Ona su uživala,ali i svi mi sa njima. Pokazala su maštovitost,vedrinu i umešnost i zato su nagrađena aplauzima,što je za njih veoma važno. To im je ustvari poklon pred praznike. Aplauzi su podrška i dobra ocena za ono što su pokazalai,istakle su vaspitačice Nataša Ilić i Dragica Ranđelović.      

Veličina slova: