Уређена Стражавачка улица
27. новембра 2017.
Публика одушевљена евергрин концертом
29. новембра 2017.
Прикажи све

Наставак радова на путној мрежи


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

jevrejska5

 Пре неколико дана почели су радови и у Јеврејској улици која се налази у Ђуревачком насељу.  Буду ли  временске прилике  наклоњене градитељима очекује се да ова улица, у дужини од 140 метара, буде асфалтирана. Средства у износу од 1,7 милиона динара обезбедила је локална самоуправа.

Јеврејска улица, која повезује Сокобањску и  улицу Руђера Бошковића, налази се у Ђуревачком насељу, делу прокупачке општине у којем је у последљих неколико година изграђено много нових кућа. Процењује се да у овом насељу живи више од 1.500 становника.

jevrejska3

У овом насељу у последњих неколико месеци уређен је велики број улица. Становници Мостарске и Божурске улице добили су асфалт. Поправка и санација извршена је у Стражавачкој и Ужичкој улици, Бранка Ћопића, Анђелије Лазаревић и  Милке Протић.

Становници наведених улица изразили су велико задовољство што је  захваљујући ангажовању руководства локалне самоуправе, играђена инфраструктура која је овом делу града обезбедила боље услове за живот. 

jevrejska7

Величина слова: