Obeležen svetski dan hrane
16. oktobra 2017.
Bogat program za poslednju nedelju oktobra
18. oktobra 2017.
Prikaži sve

Nastavlja se asfaltiranje ulica

r6

Opština Prokuplje nastavlja sa realizacijom infrastrukturnih projekta, u cilju obezbeđivanja boljih uslova za život građana kako u gradu,tako i na seoskom području.

Prema rečima većnika za infrastrukturu  Milana Aranđelovića,završeno je asfaltiranje Vidovdanske ulice u dužini od 350 metara. Za ove radove iz budžeta Opštine Prokuplje izdvojeno je 7 miliona dinara. U narednom periodu još dve ulice na teritoriji grada dobiće asfalt. U toku su radovi na asfaltiranju Mišarske ulice u dužini od 140 metara,čija je vrednost 2,1 milion dinara ,kao i Božurske ulice u dužini od 70 metara,za koju je  izdvojeno 1,2 miliona dinara.

r4

-I pored  velikih investicija u razvoj infrastrukture,za koje je iz budžeta Opštine tokom godine  uloženo oko 100 miliona dinara,lokalna samouprava nastavlja  sa radovima koji će se odvijati sve dok vremenski uslovi  budu  pogodni za njihovo izvođenje. Planiramo da do kraja godine uložimo i dodatna sredstava,tako da bi ukupna ulaganja u infrastrukturu do kraja godine iznosila oko 130 miliona dinara,izjavio je većnik  Milan Aranđelović i dodao da će Opština Prokuplje u narednoj godini još više sredstava opredeliti za razvoj infrastrukture.

r10

Veličina slova: