Обележен Светски дан без дуванског дима
31. маја 2017.
Акција уређења паркова
2. јуна 2017.
Прикажи све

Наставља се традиција Фонда за таленте


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

op%2055

Председник Комисије за доделу новчаних средстава за подстицање образовања и усавршавања надарених ученика и студената у општини Прокупље Дејан Давидовић,позвао је ученике основних и средњих школа,који су освојили неку од прве три награде на републичким и међународним такмичењима да пошаљу своје пријаве комисији. Да би конкурисали ученици морају да испуне следеће услове. Да су на републичким  или међународним такмичењима ученика основних и средњих школа освојили једно од прва три места,а као потврду тога обавезни су да доставе  копије дипломе са такмичења. Такмичења на којима су учествовали морају бити уписана у „Календар такмичења и смотри ученика“ који објављује Министарство просвете,науке и технолошког развоја. Кандидати морају да имају пребивалиште на територији општине Прокупље. 

 
Комисија на овај начин наставља лепу традицију Фонда за финансирање талената Општине Прокупље који је претходних 15 година,од 2001. до 2016. године награђивао најуспешније ученике и студенте наше општине. 
 
Ученици могу пријаве  послати до петка,9. јуна 2017. године на адресу,Општина Прокупље,Таткова бр.2,канцеларија 38,или лично предати на писарници Општине Прокупље,са назнаком „За Комисију за доделу новчаних средстава за подстицање образовања и усавршавања надарених ученика и студената у Општини Прокупље“. 
 
Величина слова: