Отпис камате и рате за порески дуг
24. маја 2016.
Одржана трибина о вршњачком насиљу
26. маја 2016.
Прикажи све

Недеља посвећена матурантима

dom%20ucenika%20maturanti

И ове,као и претходних  година,последња недеља у мају у Дому ученика средњих школа у Прокупљу,у којем борави 140 средњошколаца са југа Србије,посвећена је матурантима. Ове године традиционална културно-забавна манифестација организује се под називом Три дана путовања.

Вршилац дужности директора установе Јелена Вуковић напомиње да се за матуранте средњих школа већ 17 година на крају школске године организују многе манифестације.

– Свечаном вечером,журком на отвореном,излетом  на Копаоник и Брзећe и организовањем шоу-програма биће обележен завршетак боравка 32 матуранта у установи,изјавила је она и додала да је Општина Прокупље помогла организацију овог излета за матуранте.   

Матуранти који су четири године боравили у Дому ученика јединствени су у оцени да ће им период школовања и боравка у Прокупљу остати у лепом сећању и успомени.

– Четворогодишњи боравак у установи је нешто што ће се памтити целог живота. Захваљујући ангажовању запослених у Дому,а посебно васпитача,лако смо се прилагодили режиму рада и живота ван породице. Стечено искуство,склопљена пријатељства,учешће на многим такмичењима широм Србије је нешто што ће се памтити целог живота,изјавиле су матуранти Медицинске школе Др Алекса Савић Мила Филиповић и  Александра Арсић и додале да је Прокупље леп град у којем су стекле много пријатеља.  

  

Величина слова: