„Село слави шљиву“ познато и ван Србије
11. септембра 2017.
Квалитет на првом месту
13. септембра 2017.
Прикажи све

Невреме нанело штете


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

nevreme%2011

Радници ЈКП „Хамеум“ су од раних јутарњих сати на терену и ужурбано раде на чишћењу јавних површина после синоћних временских непогода. Невреме које је задесило територију општине Прокупље изазвало је и прекид у снабдевању електричном енергијом,због чега је и водоснабдевање појединих делова града било у прекиду.

-Синоћ око поноћи отклоњен је квар на пумпној станици „Бумбурек“ и подземним бунарима „Грчки млин“,настао услед снажног олујног ветра. У току ноћи нормализовано је водоснабдевање које је било обустављено због прекида електричне енергије,саопштили су надлежни у ЈКП „Хамеум.“

На водоводној мрежи  дошло је до квара у улици Мраморској и Алексе Шантића,који су отклоњени у поподневним сатима. Екипе ЈКП „Хамеум“ данас раде на отклањању кварова на водоводној мрежи у  Карађорђевој,Појатској,Француској улици,као и у улици Иве Андрића и 9. октобар. 

Олујни ветра чупао је стабла,ломио гране са дрвећа,носио цреп са кровова кућа а у центру града оборен  је  један од највећих билборда. Олуја је оштетила и зграду Апотеке, поломљен је семафор-сат који је грађане обавештавао о тачном времену и температури,а оштећен је и део фасаде. Овакво невреме са јаким ударима ветра не памте ни стари Прокупчани.

nevreme%2012   nevreme%2013  nevreme1%204

 

 

Величина слова: