Спортски викенд
6. марта 2017.
Захтеви се подносе до 15.марта
8. марта 2017.
Прикажи све

Нису заборавили родни крај


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

tovrljane%201

Некадашњи ђак школе у Товрљану Младен Брајковић,који годинама ради и живи у Немачкој,поново је обрадовао ђаке ове мале планинске сеоске школе. Он је школи сада поклонио пројектор.

– У октобру прошле године Брајковић је ђацима поклонио школски прибор,а школи наставна средства за извођење наставе из физичког и музичког,рекао је учитељ издвојеног одељења ОШ Светислав Мирковић- Нанад из Мале Плане у Товрљану Марко Чикарић и додао да је овај донатор дао велики допринос и у куповини беле табле.

Он наглашава да је изузетно значајно што људи рођени у Товрљану и околним селима,који тренутно живе и раде у многим градовима Србије и иностранству својим малим,али изузетно вредним и значајним донацијама показују да нису заборавили свој родни крај.

– Почетком ове школске године Биљана Дробњаковић,која годинама живи у Канади,донирала је новац за куповину лаптопа,рекао је учитељ и нагласио да се овим поклонима,као и разним врстама помоћи локалне самоуправе,настоји омогућити да ученици имају исте услове школовања као њихови вршњаци у граду.   

 

tovrljane%202

 

Величина слова: