Поклон за школе и фудбалске клубове
20. децембра 2016.
Одржана седница Организационог одбора
22. децембра 2016.
Прикажи све

Нова дечија представа Дома културе


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

nova%20predstava%201

Полазници млађе групе Школе глуме прокупачког Дома културе,ових дана вредно увежбавају нову дечију представу,под називом „ Где је Деда Мраз“,којом ће за новогодишње празнике обрадовати своје најмлађе суграђане.

-Представа је рађена у продукцији наше куће,а по тексту писца за децу Леле Стојановић. Музику за представу је урадио Драган Бабић,а сценографију Милан Илић,рекла је редитељ  представе Тијана Петорвић.

Она је додала да је заједно са њом режију радила,али и децу учила глуми Данијела Митић.

nova%20predstava2

Представу „Где је Деда Мраз“,најмлађих полазника Школе глуме ове прокупачке установе културе,најпре ће видети корисници Установе за смештај и образовање деце и младих са посебним потребама „Мара“ у Нишу 26. децембра.

-Ово извођење представе биће хуманитарног карактера,а већ 29. децембра у 18 часова и 30 минута,премијерно у Прокупљу,у Народном музеју Топлице,одговор на ово питање,моћи ће да пронађу сви они који дођу да одгледају представу „Где је Деда Мраз“,истакла је редитељ и директор Дома културе Тијана Петровић.

 

Величина слова: