Промоција књиге Слободана Шијана
4. децембра 2015.
Завршени радови у школи у Балиновцу
8. децембра 2015.
Прикажи све

Нова парламентарна странка у СО Прокупље


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Pokret%20socijalista%202 Pokret%20socijalista%203

Скупштина општине Прокупље од данас има три нова одборника Покрета социјалиста,чиме је ова странка постала парламентарна на локалном нивоу.

У згради Општине Прокупље одржана је конференција за штампу поводом потписивања приступница одборника Групе грађана Социјална правда Покрету социјалиста. Потписивању приступница присуствовали су народни посланик у Скупштини Србије из Прокупља Дарко Лакетић и заменик председника Покрета социјалиста и народни посланик Драган Тодоровић.

Приступнице Покрету социјалиста потписали су Милан Арсовић из ДС,Весна Бадић и Милан Ковачевић из ДСС.

– Потписивањем приступница за чланство у Покрет социјалиста ова партија је у локалној скупштини постала парламентарна,рекао је Тодоровић и додао да су ови одборници препознали идеје левице и помак којег је партија,заједно са коалиционим партнером СНС,остварила за добробит народа.

Дарко Лакетић је нагласио да су одборници препознали политику премијера Србије Александрa Вучића и председника Покрета социјалиста Александра Вулина који су својим свакодневним радом и ангажовањем  допринели остварењу позитивних резултата. 

Величина слова: