Изградња спомен-обележја Гвозденом пуку
5. фебруара 2016.
Много бољи услови за пацијенте
9. фебруара 2016.
Прикажи све

Нови апарат за операцију катаракте


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Очно одељење прокупачке болнице однедавно је осавремењено новим апаратом за операцију катаракте. Куповину апарата треће генерације и нових инструмената за операцију катаракте,  омогућило је Министарство здравља Републике Србије,које је имало разумевања за потребе прокупачких офталмолога,који су добро познати и цењени међу  офталмолозима широм Србије.

– Савремени приступ у лечењу катаракте захтева и савремене апарате и опрему који су основни предуслов за обављање оваквих операција. Овај нови апарат представља још један велики корак ка унапређењу квалитета офталмохирургије у Прокупљу,а све за добробит пацијената чији се број из године у годину постепено повећава,истакао је начелник Очног одељења Опште болнице „Др Алекса Савић“ др Зоран Николић.

 

Неопходно је напоменути да је  старе апарате постало немогуће сервисирати,тако да је набавка новог,као и савременог стола за операције,који ће ускоро стићи на Очно одељење,од великог значаја за хирургију катаракте у Прокупљу. 

                                    drnikolic                              aparatttaparattt

Величина слова: