ФЕДЕС увесељава најмлађе
29. марта 2017.
Концерт „Тропико бенда“ за Ускрс
31. марта 2017.
Прикажи све

Нови асфалт у седам градских улица


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

milan%20arandjelovic

Општина Прокупље расписала је јавну набавку за избор извођача радова за асфалтирање седам градских улица. За ову намену из општинског буџета издвојено је 45 милиона динара. После дужег временског периода улице које се асфалтирају имају грађевинску дозволу.

-Нови асфалт ради се у улицама Појатској,Моравској,Јеврејској,  Мишарској,Мостарској,Видовданској и Божурској. Ове активности усмерене пре свега ка решавања инфраструктурних проблема  нашег града ,како би се побољшао квалитет живота наших грађана – казао  је члан већа Општине Прокупље Милан Аранђеловић и подвукао да ове улице никада до сада нису биле асфалтиране.

Он истиче и чињеницу да се после дужег времена ради асвалтирање улица на основу грађевинске дозволе,чему је претходило издавање локацијских услова и израда пројектне документације. 

– Локална самоуправа ће инсистирати и активно радити да се све саобраћајнице у граду озаконе,и да се на тај начин стекну услови за санацију,уређење и асфалтирање – нагласио је Аранђеловић.

 

Величина слова: