Интеркултурални вашар у Прокупљу
12. јуна 2015.
Деца као планинари
16. јуна 2015.
Прикажи све

Нови чланови Општинског већа


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

skupstina%20vodovod skupstina%20vodovod1

На предлог председника Општине Прокупље Мирољуба Пауновића,одборници Скупштине општине Прокупље су на данашњој седници изабрали нове чланове Општинског већа.

За ресор образовања изабрана је Маја Ранђеловић,професорка математике и досадашња директорка ОШ “Ратко Павловић Ћићко“,област привреде поверена је Александри Николић,менаџерки Привредног друштва „Олимпик трејд",док је за инвестиције задужена Маја Башић,стручна сарадница у Бизнис инкубатор центру.

– Имајући у виду обавезе и изазове пред којима је локална самоуправа,у циљу развоја наше општине,привлачења инвеститора и смањења незапослености,као и израде добрих пројеката и добијања средстава из домаћих и иностраних фондова,определили смо се да новим кадровима ојачамо рад Општинског већа. Локална самоуправа је по први пут у свом раду укључила чланове Уније привредника и предузетника и на тај начин омогућила нашим привредницима да учествују у одлукама и доприносе привредном развоју топличког краја,рекао је председник Пауновић представљајући нове чланове Општинског већа,за чији избор је гласало 37 одборника. Скупштина је констатовала и престанак мандата члана Општинског већа Александра Симоновића,који је поднео оставку.

skupstina%20vodovod2 skupstina%20vodovod3

У наставку седнице одборници су подржали предлог за именовање Александра Симоновића,дипл. економисте,на функцију директора ЈКП “HAMMEUM“,пошто је утврђен престанак мандата в.д. директора Владимиру Новаковићу.

Усвојен је Извештај о раду ЈП за урбанизам и уређење Општине Прокупље и разматране нформације о пролећној сетви и стању вишегодишњих засада на територији општине Прокупље.

Sk%20glasanje Sk%20vecnice

 

    

 

Величина слова: