Najvažniji je dečiji osmeh
31. decembra 2016.
Predsednik Simonović darivao prvorođenu bebu
3. januara 2017.
Prikaži sve

Novogodišnja noć sa dežurnim službama


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

ng%202

Predstavnici lokalne samouprave prokupačke opštine na čelu sa predsednikom Aleksandrom Simonovićem i predsednikom Skupštine Dejanom Lazićem,po tradiciji novogodišnju noć proveli su obilazeći dežurne službe koje su i pored praznika brinule o građanima Prokuplja.

Obilazak su započeli u stanici Policijske uprave gde su uručili prigodne poklone radnicima koji su u najluđoj noći dežurali i brinuli za bezbednost.

ng%201

Poželevši im mirnu noć,predsednik Simonović je istakao da se lokalna samouprava trudi na sve načine da pomogne policiji u obavljanju svojih zadataka i naglasio da su u 2017. godini oni sami postavili svoj cilj na još viši nivo.

– Stopa kriminaliteta je smanjena,smatram da ste obavili dobro posao i nadam se da će te u novoj 2017. godini imati što manje intervencija. Mi ćemo kao lokalna samouprava i dalje pomagati,a osim dva vozila koja smo u ovoj godini donirali policiji,uskoro se planira i uvođenje video nadzora duž glavne ulice i u pojedinim delovima grada. Nadam se da će to dodatno pomoći u rasvetljavanju kriminalnih dela,ali i prventivno uticati na prekršioce – rekao je Simonović koji je nakon toga sa svojim saradnicima nastavio obilazak Vatrogasne jedinice,Garnizonu Vojske Srbije i Službi hitne pomoći Doma zdravlja.

ng%203

 – Obilazak ovih službi u novogodišnjoj noći je na neki način tradicija kojom želimo da pokažemo znak pažnje,da nam je stalo i da brinemo i o onima koji uredno izvršavaju svoje radne zadatke odvojeni od svojih porodica na prelasku iz stare u Novu godinu. Kao lokalna vlast nastavićemo da radimo u interesu svih građana,da učinimo još više napora da nam bude bolje i nastaviti da rešavamo mnogobrojne probleme u ovoj godini – zaključuje Simonović.

Predstavnici dežurnih službi koje su u novogodišnjoj noći brinule o bezbednosti grada,imovini i zdravlju,poželeli su svim građanima sreću,zdravlje i uspeh u Novoj 2017. godini,a predstavnicima lokalne samouprave koji su ih obišli zahvalili se na pažnji i vremenu koje su odvojili za njih.

ng%204

Veličina slova: