Солидарност ученика на делу
22. децембра 2016.
Пуне руке посла
26. децембра 2016.
Прикажи све

Новогодишње дружење ученика и професора


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dom%20ucenika%20111

Корисници и васпитачи Дома ученика средњих школа приредили су Новогодишњи пријем са директоре и професоре прокупачких основних и средњих школа и сараднике установе. Том приликом они су приредили богат културно-забавни програм у којем су,осим ученика,учествовали и професори средњих школа и запослени Народног музеја Топлица и Дома културе.

У Дому ученика смештено је 140 средњошколаца из Врања,Сурдулице,Алексинца,Житорађе,Владичиног Хана,Пирота и других градова југа Србије. Највећи број корисника,скоро 80 одсто,иде у Медицинску школу „ Др Алекса Савић“.

У двочасовном дружењу највеће интересовање изазвао је квиз. Дуготрајан аплауз присутних највећа је награда за учесника квиза.

Директорица установе Јелена Вуковић напоменула је да се,осим школских,велика пажња поклања и ваннаставним  активностима.

– На многим овогодишњим такмичењима Домова ученика средњих школа прокупачки средњошколци освојили су многа признања. Своје знање,креативност и машту на тим сусретима показали су глумци,чланови фолклорне,музичке,  ликовне и спортске  секције,изјавила је она и изразила наду да ће ти резултати у наредној години бити још бољи.

Оцењујући овогодишњи рад  Јелена  Вуковић је нагласила да су остварени добри резултати,да је сарадња васпитача са родитељима и професорима школа била на завидном нивоу и  да је сарадња са локалном самоуправом и Министарством просвете-сектор за ученички и студенски стандард била искључиво у интересу побољшања услова живота и рада средњошколаца.

 

Величина слова: