Више новца за пољопривреду
5. јануара 2017.
Рашчишћени сви путни правци
8. јануара 2017.
Прикажи све

Новогодишњи пријем за новинаре у Начелству


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 nacelnik%20prijem2

Начелник Топличког управног округа Небојша Вукадиновић приредио је новогодишњи пријем за новинаре на којем је грађанима Топлице и Прокупља пожелео срећну и успешну наступајућу 2017. годину .

– Са информисањем грађана Топлице о догађајима из овог дела Србије у прошлој години можемо бити задовољни. Надам се да ће та сарадња у наредном периоду бити још боља и садржајнија,изјавио је он и додао да у 2017. години треба очекивати привредни препород Топлице.

nacelnik%201

 

Према његовим речима прошлогодишња октобарска посета премијера Србије Александра Вучића и појединих министара општинама Топличког управног округа означили су правац активности у наредном периоду.

– Почетак изградње ауто-пута Ниш-Прокупље- Мердаре омогућиће отварање нових радних места и запошњавање људи. На овај начин зауставиће се миграција младих из Топлице,рекао је Вукадиновић и истакао да повољна политичка и економска ситуација стварају услове за долазак страних инвеститора  у овај део Србије.

Вукадиновић је нагласио да су руководства локалних самоуправа Прокупља,Блаца,Куршумлије и Житорађе  велику пажњу у протеклој години посветила изградњи путева,канализационе,водоводне и нисконапонске електро мреже,адаптацији школских објекта а отворене су многе амбуланте и апотеке у градским и сеоским срединама.

– Велики сам оптимиста када је у питању економски и привредни препород Топлице. Због тога је неопходно да сваки појединац на свом радном месту да свој допринос ради свеукупног нашег напретка у свим областима живота,поручио је  Вукадиновић.

    

Величина слова: