OBAVEŠTENJE
10. aprila 2013.
Sastanak meštana i funkcionera u Žitnom Potoku
12. aprila 2013.
Prikaži sve

OBAVEŠTENJE-uvid u podatke operatera


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

              Na osnovu člana 68. i 69. Zakona o upravljanju otpadom („Službeni glasnik RS“,br. 36/09 i 88/10),Odeljenje za urbanizam,stambeno-komunalne poslove i građevinarstvo Opštine Prokuplje izdaje sledeće

 

OBAVEŠTENJE

 

              Operater SZTR za otkup sekundarnih sirovina OTPAD PROMET Baštovanska bb Prokuplje,sa matičnim brojem 61386459 i šifrom delatnosti 1570 – trgovina na veliko otpacima i ostacima,podneo je dana  9.4.2013. godine zahtev za reviziju Rešenja o dozvoli za sakupljanje i privremeno odlaganje  neopasnog  otpada,  registarski broj 001,od 10.8.2010. godine.

              Operater je obavljao delatnost sakupljanja i privremenog skladištenja neopasnog otpada na adresi Suva česma bb,na teritoriji opštine Prokuplje. U međuvremenu je operater kupio plac na drugoj lokaciji tako da sada svoju osnovnu delatnost obavlja u ulici Baštovanska bb,katastarska parcela broj 1570 KO Prokuplje grad.

              Pored otkupa i privremenog skladištenja neopasnog metalnog otpada,gvožđa i čelika,operater je proširio svoju delatnost i na otkup aluminijuma,bakra i legura bakra,jer su se u toku redovnog rada operatera stekli uslovi za proširenje.

              Sva zainteresovana lica uvid u podatke i zahtev operatera mogu izvršiti,kao i dostaviti mišljenja i predloge,u prostorijama Opštinske uprave Opštine Prokuplje,ul. Tatkova br. 2,kancelarija br. 3,svakog radnog dana od 7-15 časova do 25.4.2013. godine.

                                                                                                                            

                                           

 

 

                    

 

 

Veličina slova: