Светски дан прве помоћи
7. септембра 2017.
Концерт Марије Тимотијевић у среду
11. септембра 2017.
Прикажи све

Обележен Дан школе


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

milic%20rakic mr%202

Основна школа Милић Ракић Миркообележила је 32 године постојања и успешног рада. Тим поводом одржана је свечана академија под називом Цео свет је позорница на којој су,поред учитеља,наставника,професора и ученика школе,присуствовали и директори појединих прокупачких основних и средњих школа и представници установа и институција са којима је школа сарађивала у протеклом периоду.

Говорећи о раду у овој образовној установи њен директор Ивана Радоњић истакла је да наставу у школској 2017/ 2018. години похађа 365 ђака.

– У овој школској години уписано је 50 ђака првака,што је више у односу на прошлу годину. Током летњих месеци у потпуности су реновиране две учионице,промењен намештај,постављен нови под и беле табле,истакла је Радоњић и додала да су побољшани  услови рада и боравка и за 28 малишана у целедневном боравку.

Према њеним речима и сарадња са надлежнима из локалне самоуправе била је на завидном нивоу.

mr3 mr4

Поводом Дана школе истакнутим појединцима,установама и институцијама додељене су захвалнице за допринос у раду школе у протеклом периоду.

Ученици и наставници приредили су богат културно уметнички програм.

И наредне недеље планиране су активности посвећене овом важном дану у коме учествују ученици и наставници заједно. 

Величина слова: