Средства министарства за бригу о старима
21. новембра 2017.
Награђена песма „Милосава“ Љубише Красића
23. новембра 2017.
Прикажи све

Обележен Светски дан детета


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Културно-образовни центар „Топлица“  је и ове године организовао низ активности поводом обележавања Светског дана детета, 20. новембра.

Ова установа приредила је пријем за децу из Предшколске установе „Невен“ и уз дружење и послужење сви заједно подсетили су на Декларацију о дечјим правима коју је  прогласила Генерална скупштина Уједињених нација 1959. године.

– Овај дан обележава се у целом свету, без обзира на националност, религију или културу. Деца се сусрећу са великим изазовима, а наш циљ је да она буду примећена ,казала је директорка КОЦ-а Љиљана Красић.

Она је овом приликом истакла да  су најмлађи прокупачки грађани чести гости ове установе и да учествују у свим културно-образовним активностима којима се обележавају  значајни датуми, везани за историју и културу  Топличког  краја. Сви дечији радови настали у поменутим активностима чувају се у архиви ове установе.

dan%20deteta

Величина слова: