Насиље једнако злочин
30. новембра 2017.
Спортски викенд
4. децембра 2017.
Прикажи све

Обележен Светски дан инвалида

 У Дневном боравку за децу ометену у развоју „Сунце“ у Водицама код Прокупља обележен је Светски дан инвалида. Тим поводом ученици нижих разреда ОШ“Ратко Павловић Ћићко“  приредили су културни програм, а чланови Секције омладине Црвеног крста и ученици IV разреда педијатријског смера Медицинске школе „Др Алекса Савић“ креативну радионицу.

vodice1%20(1)

Дефектолог и стручни сарадник у установи Ивана Угреновић рекла је да су они у последње време организовали многе активности за децу ометену у развоју.

-Као и сваке, и ове године радно и културним програмом обележили смо Светски дан инвалида. Током дружења са малишанима из основне школе и ученицима из Медицинске школе, корисници су показали своје знање и вештине у рецитацијама  и прављењу разних украса од картона и папира, изјавила је она.

Наставници  Медицинске школе Биљана Миленковић и Ивана Станимировић истичу да  ученици са великим задовољством учествују у раду са децом ове  социјалне установе.

-У склопу реализације наставног плана и програма део својих активности спроводимо и у Дневном боравку „Сунце“. Са стручним сарадницима и корисницима ове социјалне установе имамо изузетно добру и плодотворну сарадњу, изјавила је Биљана Миленковић.

vodice

Секретар Удружења оболелих од мишићних и неуромишићних болести Топличког округа Драгослав Петровић изразио је велико задовољство  што  су наставници и ученици својим учешћем и  богатим програмом допринели обележавању Светског дана инвалида.    

Величина слова: