Traži se višnja
26. maja 2015.
Neophodna zaštita voća
28. maja 2015.
Prikaži sve

Obeležen Svetski dan izazova


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Dan%20izazova%201 Dan%20izazova%202

Pod sloganom „Kakav sam,vežbam svaki dan“,Služba za sport Opštine Prokuplje je i ove godine,po petnaesti put zaredom,organizovala obeležavanje „Dana izazova“,27. maj.

Prema rečima Milorada Žugića,šefa Službe za sport Opštine Prokuplje,učešće u ovoj međunarodnoj,tradicionalnoj manifestaciji,koju realizuje i koordinira Svetska asocijacija „Sport za sve“,uzele su sve prokupačke osnovne i srednje škole,predškolske ustanove,javna preduzeća,ustanove.

– Cilj nam je da što veći broj građana učestvuje u akciji,a to smo ostvarili tako što smo obavestili sve škole i ustanove o načinu organizacije. Suština je da svaki učesnik minimum svog vremena izdvoji za rekreaciju,što je jedan vid širenja pozitivne energije i svesti o značaju bavljenja sportom,istakao je Žugić i dodao da je Opština Prokuplje i Služba za sport dobitnik priznanja za uspešno organizovane „Dane izazova“,od Asocijacije za sport Republike Srbije.

 

Dan%20izazova%203 Dan%20izazova%204

Veličina slova: