Preventivni pregledi za zaposlene
3. decembra 2015.
Obeležen Međunarodni dan volontera
7. decembra 2015.
Prikaži sve

Obeležen Svetski dan osoba sa invaliditetom


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dan%20invalida

U Dnevnom boravku Sunce u selu Vodice kod Prokuplja obeležen je Svetski dan osoba sa invaliditetom koji se ove godine održava pod sloganom Za život bez barijera.  Tim povodom učenici OŠ Nikodije Stojanović Tatko i Medicinske škole Dr Aleksa Savić priredili su prigodan program za korisnike Doma.

– Tokom obeležavanja Svetskog dana osoba sa invaliditetom sumiramo rezultate rada tokom godine i pravimo planove za naredni period. Ovogodišnjim radom možemo u potpunosti biti zadovoljni iz razloga što smo sve planirane aktivnosti realizovali,izjavio je tehnički sekretar Udruženja obolelih od mišićnih i neuromišićnih bolesti Topličkog okruga Dragoslav Petrović i dodao da su imali veliku pomoć lokalne samouprave,mnogih ustanova i firmi Prokuplja tokom 2015. godine.

On je posebno naglasio je ove godine došlo do svestrane saradnje sa učenicima pojedinih osnovnih i srednjih škola. Obeležavajući Svetski dan osoba sa invaliditetom održano je i takmičenje u pikadu,a organizovane su i mnoge društvene i kreativne igre.

Poznate srpske firme Soko Štark iz Beograda i Nektar iz Bačke Palanke za sve učesnike proslave obezbedile su slatkiše i sokove.

dan%20invalida%202

Veličina slova: