Удружење обележило своју славу
14. септембра 2015.
Прокупчани на јубилеју Института “Земун поље”
16. септембра 2015.
Прикажи све

Од среде настава у две смене


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

osostatko

У Основној школи „Никодије Стојановић Татко“,према речима директорке Љиљане Суботић,настава ће се нормализовати од среде 16. септембра,када ће ученици наставу похађати у две смене.

– Ђаци трећег,четвртог,седмог и осмог разреда ићи ће у прву смену,а првог,другог,петог и шестог у другу,са трајањем часова од 45 минута,рекла је Суботић,нагласивши да су од службених просторија у школској згради направљене учионице.

Према њеним речима сви запослени у школи су уложили напор да се реши проблем који је настао јер је девет учионица стављено ван функције,пошти нису биле безбедне за рад.

– Ускоро ће мо почети да радимо на адаптацији левог крила старе школске зграде у којој ће се оспособити учионице за рад,најавила је директорка ове школе Љиљана Суботић.

За изградњу косог крова над свлачионицама за обављање наставе физичког васпитања,Општина Прокупље је одобрила 4 милиона динара.

– У тај износ урачунати су и радови за повезивање школског тоалета са главном школском зградом,тако да ће ученици у тоалете улазити из зграде,а биће изграђени и нови у самом објекту,подвукла је Суботић.

Величина слова: