Mesta za pozorište
28. marta 2017.
Projekti za kvalitetniji život Roma
30. marta 2017.
Prikaži sve

Odbojkaši na finalnom turniru


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

jelena%20vukovic%20dom%20ucenika

Korisnici Doma učenika srednjih škola u Prokuplju učestvovali su na sportskim Regionalnim susretima učeničkih domova koji su održani u Knjaževcu. Pored prokupačkih,na ovim susretima učestvovali su srednjoškolci iz Niša,Aleksinca,Zaječara,Bora,Vranja,Leskovca,Babušnice,Surdulice i drugih gradova jugoistočne Srbije.

– Sportska takmičenja u muškoj i ženskoj konkurenciji održana su u streljaštvu,odbojci,malom fudbalu,stonom tenisu i šahu. Najbolje rezultate ostvarila je muška odbojkaška ekipa koja je zauzela prvo mesto i kvalifikovala se za Republičko takmičenje učeničkih domova koje će se održati 22. aprila na Zlatiboru,rekao je profesor fizičke kulture Miladin Radoić i dodao da je zadovoljan učešćem prokupačkih srednjoškolaca na ovim sportskim susretima.

dom%20ucenika%20odbojkA

Direktorka Doma učenika Jelena Vuković zahvalila se mnogim sportskim klubovima koji su učestvovali u pripremi učenika za ove susrete.

– Treneri Stonoteniskog kluba,Odbojkaškog kluba MOK Topličanin,fudbalskih klubova u malom fudbalu Prokuplje i Dolapi zaposleni u OŠ Ratko Pavlović Ćićko dali su veliki doprinos u pripremama ekipa za takmičenje. Osim sportskih susreta,srednjoškolci su sklopili nova prijateljstva i družili se sa vršnjacima iz drugih gradova,izjavila je Vuković istakavši da je od osnivanja ustanove 1953. godine ovo prvi put da muška odbojkaška ekipa na regionalnom takmičenju osvoji prvo mesto.

DOM%20UCENIKA%20ODBOJKA2

Da za učenike,vaspitače i stručne saradnike nema odmora govori činjenica da će narednog vikenda učestvovati na takmičenju iz klasične i moderne muzike,folklora,modernog plesa,izrade ručnih i likovnih radova i drugih kulturnih disciplina u Nišu.

– Osim školskih aktivnosti u Domu se velika pažnja poklanja i vannastavnim aktivnostima. To je i razlog zašto korisnici na mnogim republičkim i regionalnim takmičenjima ostvaruju dobre rezultate,napomenula je direktorka.      

Veličina slova: