Председник Општине о проблемима младих
22. децембра 2015.
Од песника до романописца
24. децембра 2015.
Прикажи све

Одржан хуманитарни концерт


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

    hum_koncert%20roma hum_koncert%20roma%203

 У организацији Удружења Рома Царина из Прокупља у биоскопу Топлица одржан је хуманитарни концерт. Приход са овог концерта употребиће се за куповину новогодишњих пакетића.

– У склопу обележавања 13 година постојања и успешног рада Удружења и предстојећих новогодишњих празника организовали смо хуманитарни концерт. На овом концерту млади чланови фолклорне,драмске и рецитаторске секције показали су културу и обичаје ромског народа,изјавио је председник Удружења Рома Царина Саша Алишановић и додао да ће остварени приход од продаје улазница бити употребљен за куповину новогодшњих пакетића.

Од продаје улазница остварен је приход од 40 хиљада динара.

Алишановић напомиње да ће се од прикупљеног новца купити око 60 пакетића који ће добити деца из најсиромашнијих ромских породица и других националности.

– Захваљујући помоћи руководства локалне самоуправе све своје овогодишње планиране задатке смо у потпуности реализовали,рекао је он и изразио велику захвалност што им је Дом културе бесплатно уступио коришћење велике биоскопске сале за одржавање концерта.   

Величина слова: