Građani o saobraćaju u anketi
18. avgusta 2017.
Poljoprivrednici koriste podsticajna sredstva
22. avgusta 2017.
Prikaži sve

Održana sednica Saveta

bezbednost%20saobr%201 

Na sednici Saveta za bezbednost saobraćaja Opštine Prokuplje razmatran je i usvojen plan realizacije sredstava Saveta za ovu godinu. Predsednik Saveta Miroljub Paunović rekao je da su iz opštinskog budžeta za rad Saveta predviđena sredstva u iznosu od 9,2 miliona dinara.

– Vozačke ispite kandidati iz sve četiri opštine polažu u Prokuplju. Zbog toga je na sednici odlučeno da se pristupi donošenju neophodnih planskih dokumenata,kako bi se polaganje ispita nastavilo u Prokuplju,rekao je Paunović i dodao da će se ovi dokumenti i njihova implementacija uraditi u planiranom roku.

bezbednost%20saobr%202

Radi bezbednosti svih učesnika u saobraćaju,pešaka u pešačkim zonama i đaka,u narednom periodu radiće se na uređenju trotoara,postavljanju barijera i zaštitnih ograda na određenim mestima i biće pojačane kontrole nadležnih organa na tim mestima,rečeno je na sednici.

– Povodom početka nove školske godine planirane su i određene akcije na kojima će stručnjaci iz oblasti saobraćaja govoriti kako đaci treba da se ponašaju  prilikom dolaska u školu i odlaska kući,rekao je Paunović.

 

     

Veličina slova: