Стручни тим за заштиту жртава насиља
2. јуна 2017.
Обележен Дан полиције
6. јуна 2017.
Прикажи све

Одржана седница СО Прокупље


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

skupstina%205_61

На данашњој седници СО Прокупље разматрано је и усвојено више одлука и решења,важних за  функционисање општине Прокупље.  

Председник СО Прокупље Дејан Лазић је као најважнију тачку коју су одборници усвојили истакао Одлуку завршног рачуна буџета општине за 2016 годину.

– Веома сам задовољан одборницима који су својим радом и учешћем у дискусијама допринели усвајању ове и других веома важних одлука. Завршни рачун буџета општине за 2016. годину је свакако најважнија одлука за коју је гласало 34 одборника. Са задовољством могу да кажем да је остварен вишак у буџету од скоро 120 милиона динара,што нам омогућава да у наредном периоду побољшамо инфраструктуру и обезбедимо боље услове за живот грађана,рекао је Лазић.

skupstina%205_6_%202

Усвојен је и Предлог Кадровског плана Општинске управе,који је неопходан за доношење Правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији радних места у Општинској управи. Циљ доношења Кадровског плана је да се сагледају потребе послодавца када су у питању кадрови за нареду годину и да се у складу са тим  потребама планирају расходи за запослене.

На данашњој седници именовани су и нови в.д. директори  и чланови Надзорних  и Школских одбора. За в.д. директора ЈКП „ Хамеум“ именован је дипл.економиста Љубисав Ракић.  До промене директорске функције дошло је  и у Дому здравља Прокупље,где је за в. д. директора изабрана лекар специјалиста Опште медицине др Зорица Момчиловић.

Скупштина је на данашњем заседању потврдила одборнички мандат Небојши Ћурчићу са изборне листе Александар Вучић-Србија побеђује

У сусрет прослави градске славе Свети Прокопије,одборници су подржали предлог за именовање чланова Организационог одбора који ће у наредном периоду спроводити активности  за прославу градске славе.

                  

Величина слова: