Program za boljitak poljoprivrede
13. aprila 2017.
Vudi Alen večeras za prokupačku publiku
19. aprila 2017.
Prikaži sve

Održano skupštinsko zasedanje


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

                                                                                                                         skupstina%20aa skupstina%201111111 

Skupština Opštine Prokuplje je na današnjoj sednici razrešila funkcije zamenika predsedika SO Prokuplje,Filipa Jovanovića koji je podneo ostavku i   za obavljanje ove funkcije izabrala Nikolu Hadži Lazića,dipl. menadžera,za čiji izbor je glasalo  39 odbornika.

Do promene je došlo i u sastavu Opštinskog veća. Na predlog predsednika Opštine Prokuplje Aleksandra Simonovića,za nove članove Opštinskog veća izabrani su Miloš Kostić i Filip Jovanović,pošto su   Miloš Cvetković i Slobodan Mitić razrešeni dužnosti  u Opštinskom veću. U odborničke klupe seli su i novi odbornici Stevan Kostić i Boban Kocić ,sa izborne liste „Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje“.

skupstina33333 skupstina444

Prema rečima predsednika Opštine Prokuplje Aleksandrav Simonovića,   novoizabrani većnici  Miloš Cvetković i Slobodan Mitić   razrešeni su dužnosti jer nisu bili spremni da preuzmu obaveze i odgovornost za rad u Opštinskom veću. 

 U nastavku sednice  usvojeni su izveštaji o radu  ustanova kulture,Centra za socijalni rad  i JP Direkcije za izgradnju,urbanizam i stambene poslove.

 

 Skupština je usvojila i    Odluku o produžetku važenja Strategije održivog razvoja opštine Prokuplje,kojom se produžava rok važenja ovog dokumenta ,a razlog je usvajanje novog zakona koji je ušao u skupštinsku proceduru Republike Srbije.

Veličina slova: