Besplatan upis u biblioteku
26. decembra 2016.
Održana sednica Štaba za vanredne situacije
28. decembra 2016.
Prikaži sve

Ogrev za najsiromašnije porodice


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

ogrev%203

Za socijalno najugroženije porodice u Prokuplju danas je počela podela materijalne pomoći u ogrevnom drvetu. Opština Prokuplje je za ovu namenu  iz opštinskog budžeta u decembru mesecu izdvojila oko dva miliona dinara.

 Član opštinskog veća Opštine Prokuplje zadužen za resor socijalne politike Milan Aranđelović navodi da će  210 najugroženijih porodica u gradu ove zime dobiti po dva kubika ogrevnog drveta.

ogrev%202  ogrev%201

 – Smatramo da je ovo jedan od najneophodnijih vidova pomoću za socijalno ugrožene porodice  u toku zimskih meseci. Cilj nam je,da nijedno domaćinstvo dok traju hladni dani  ne ostane bez ogreva  – kazao je Aranđelović i objasnio da  je ovo nastavak akcije koja je započela u maju mesecu ove godine i da će ona trajati do  januara 2017. godine.

 On još dodaje  da je Opština Prokuplje,pored toga što je obezbedila sredstva i glavni nosilac ove akcije,a da u su  u realizaciju uključeni u okviru svog  domena rada i Centar za socijalni rad,mesne zajednice i Turističko – sportska organizacija.

.

Veličina slova: