Потребни савременији наставни програми
17. октобра 2016.
Ликовни конкурс „Европа-мудар избор“
19. октобра 2016.
Прикажи све

Опрема фудбалским клубовима


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

fud%20oprema%201

Фудбалски савез Србије наставио је акцију доделе спортске опреме клубовима широм Србије. Након Лучана и Сурчина на ред је дошло Прокупље где је за близу 50 клубова са територије општинских савеза Блаца,Куршумлије,Житорађа,Лебана,Мерошине и Прокупља добило спортску опрему и по пет фудбалских лопти. Церемонији доделе спортске опреме у Прокупљу присуствовали су председник ФСС Славиша Кокеза,заменик генералног секретара ФСС Јован Шурбатовић,координатор рада млађих селекција ФСС Митар Мркела,председник ФС РИС Новица Тончев,прослављени голман Ивица Краљ као и многобројне легенде српског фудбала.

 – Мислим да је ово добра и лепо осмишљна акција и да је у интересу развоја фудбала у целој Србији. Важно је да што већи број клубова из што више различитих средина добије спортску опрему и ова акција ће у наредном периоду наставити да се спроводи у различитим општинама. Сви заједно треба да дамо допринос да се клубовима да мало већи значај него што су имали до сада. За све то потребно је да се и локална самоуправа укључи у већем нивоу и да председници општина у складу са својим могућностима што више новца у свом буџету одвоје за спорт. Мислим да је спорт нешто најважније и захваљујући спорту се склањају деца са улице а изузетно је важан и за развој сваког детета и човека,рекао је Славиша Кокеза председник ФСС.

fud%20oprema%202

Сем спортске опреме клубовима,Фудбалски савез Топличког округа је добио помоћ од стране  ФС РИС од 100.000 динара док ће ФСС помоћи општински фудбалским савезима топличких општина као и Лебана и Мерошине са по 50.000 динара.

 – Свака помоћ која дође клубовима са овог подручја многу значи за њихово функционисање. За наш фудбалски савез ово је и изузетна част да нас посети највиша делегација фудбалског савеза и захвални смо што је председник Кокеза одржао обећање да ће се улагати у мање развијене фудбалске крајеве,рекао је Милош Васиљевић председник ФСТО.

      fud%20oprema%203                  fud%20oprema%204

 

Величина слова: